Движението, на една майка с количка, по някои пловдивските тротоари се превръща в истински сървайвър. Изпочупени плочки, изскочили коренища на дървета, липсващи естакади към пешеходните пътеки, по които те да могат да свалят бебето, без да му докарат сътресение. Това обаче не е достатъчно. Някои шофьори, /особено тези които по една ли друга причина имат възможност да шофират луксозни автомобили/, изобщо не обръщат внимание на съществуващите естакади и спират точно пред тях блокирайки възможността по тях да може да слезе майка с количка или инвалид.

Читател на TrafficNews.bg изпрати снимка на точно такъв нарушител, паркирал край хотел "Тримонциум". "Аз над него ли да прелетя" пита пловдивчанката. Недоглеждане или незачитане на правилата? Резултатът е един и същ!

TrafficNews.bg благодари за активното гражданско отношение на всички читатели, които ни изпращат снимки и видео на наглеците.

Ако и вие имате снимки, видео или информация за каквито и да било нарушения – изпращайте ги на имейл: redaktor@trafficnews.bg.

Още новини ТУК

TrafficNews.bg