Огромни ями са се отворили в локалното платно на бул. "Цариградско шосе", сигнализираха читатели на TrafficNews.bg. Макар и встрани от основния булевард, от там минава голям поток от автомобили, тъй като шосето обслужва голям брой търговски обекти, бензиностанции и фирми. 

"Здравейте. Пиша ви, за да ви сигнализирам за огромна дупка в пътната настилка на локалното платно на бул. "Цариградско шосе" в посока кръговото Скобелева майка. Днес за жалост станах потърпевш на "хубавите" ни улици в града. Сутринта, докато пътувах за работа, уличното осветление вече беше спряно, а навън все още беше тъмно. Точно на завоя на локалното платно преди светофара, който е на "Цариградско шосе" преди кръговото, има огромна дупка. Толкова голяма, че ако се свия и ще мога да легна в нея. С най-голямо разочарование ви съобщавам, че влязох във въпросната дупка и спуках гума".

Проверка на TrafficNews.bg установи, че дупки има по протежение на цялото платно  и то е проядено като швейцарско сирене. 

Искрено съчувстваме на г-н Иван Кръстев за преживяната неприятност, щетите и за загубеното време. Надяваме се от район "Източен" да вземат необходимите мерки и да няма други пострадали шофьори. 

TrafficNews.bg благодари за активното гражданско отношение на всички читатели, които ни изпращат снимки и видео на наглеците.

Ако и вие имате снимки, видео или информация за каквито и да било нарушения – изпращайте ги на имейл:redaktor@trafficnews.bg.

Още новини ТУК

TrafficNews.bg