Шофьорът на възраст около 24 години, който прегази пешеходец тази вечер в Пловдив е шофирал с джапанки, научи TrafficNews.bg

Младежът беше видимо изнервен след инцидента на бул. „Никола Вапцаров”. Тази вечер малко след 22 часа той се движил от кметството на район ”Южен” в посока Втора градска болница, когато удря с много висока скорост пресичащия на пешеходна пътека мъж.

По разказ на очевидци, той е управлявал автомобила с над 100 километра в час. От удара тялото на жертвата е изхвърчало на около 30 метра от мястото на инцидента.

След инцидента започнаха и коментарите за скоростта, с която се е движил шофьорът - ВИЖТЕ ги ТУК

Първата новина със СНИМКИ и информация от мястото - ЧЕТЕТЕ ТУК

 

 „Караше супер бързо, не успя да спре навреме, чухме удара и после спирачки. В първия момент той не искаше да слезе от колата и се канеше да избяга, но един по-здрав младеж го извади с ритници от автомобила и го шамароса”, разказа предTrafficNews.bg очевидец на случилото се. Най-вероятно пешеходецът е отивал до близък магазин, за да си купи нещо. От удара, на метри от мястото, са се разхвърчали вещите на жертвата – дребни пари, стар телефон, очила и обувки.

Младият шофьор беше обграден от негови близки, които не позволяваха да се разговаря с младежа. На място пристигнаха и следователи, които разследват инцидента. Булевардът е затворен, а полицията отбива водачите, като ги кара да правят обратен завой. 

TrafficNews.bg