Убитата в "Надежда" 29-годишна жена била намерена от баба си, съобщават от МВР. Двете жени живеели заедно с 13-годишната дъщеричка на жертвата. Бабата и детето не били в апартамента, когато станало убийството.

По информация на "Нова телевизия" убитата жена се казва Елена. Трупът й е намерен от нейната баба. 

Припомняме, че снощи криминалистите са получили информация за открит труп на 29-годишна жена в апартамент в блок 238 в квартал „Надежда”. Заподозрян за убийството е мъжът, с когото Елена живеела на семейни начела. Таксиметровият шофьор Петър Стефанов, който уби жена си в столичния квартал "Надежда", след което направи опит да се самоубие, като удари няколко автомобила в квартал "Люлин" снощи, е взел газова бутилка в колата, за да ускори самоубийството, разказаха пред "Труд" жители от района на инцидента. След инцидента е настанен в болница, откъдето избяга. В момента се издирва от полицията.

„Напредваме в издирването, но не сме стигнали до качествени промени, когато го хванем тогава мога да кажа, че сме напреднали. В момента сме организирали всички действия по всички възможни канали, включително и с медиите, и чакаме информация”, каза за Фокус директорът на СДВР стaрши комисар Младен Маринов, по повод обявения за издирване 48- годишният Петър Стефанов във връзка с извършено тежко криминално престъпление.

МВР вече разпространи снимката на мъжа и призова всички, които имат информация за мястото, където той се намира, незабавно да се обадят в полицията като обещаха, че анонимността на всички ще бъде гарантирана.

Хората, които имат информация за местонахождението му, могат да сигнализират на тел.: 112, 02/987 77 77 или в най-близкото поделение на МВР.

Още новини ТУК

TNS.bg