Косата е като азбуката на красотата. Това ни кара да се замислим какво съществено значение има тя за нашия живот и за външния ни вид.  Никоя уважаваща себе си жена, не трябва да прави компромис с косата си, тъй като тя е съкровеното отражение на същността.

Коледните празници наближават и ако тази година искате да заложите на вълнуващи и интересни идеи за коледен подарък, заменете шоколадовите бонбони  с луксозните продукти на Christian of  Roma.

Компанията, която е на пазара вече 25 години, в коледните промоции тази година заложи на най-качествените италиански и американски продукти за коса, с които прическата има перфектният завършек.

Коледните промоции са достъпни и подходящи, както за фризьори, така и за всички дами, които държат да изглеждат добре. Промоциите са 12 на брой, шест от тях са на италианския бранд Alfaparf – Milano, a останалите шест на Saphir, американския бранд Sexy Hair и италианския BES.

Ето и какви са специалните коледни предложения на ПРОМОЦИОНАЛНИ цени.

Промоция 4

Спрете досадния косопад и съживете косата си с продуктите на Alfaparf – Milano. Купете лосион против косопад (12х13 мл) и получете ПОДАРЪК шампоан против косопад (250 мл)!

Промоция 5

Възвърнете гладката и здрава коса със страхотните продукти на Alfaparf – Milano. При покупка на SDL RECONSTRUCTION възстановяваща маска 500 мл ще получите ПОДАРЪК възстановяващ шампоан 250мл.

Промоция 6

Засияйте с блестяща коса за коледните празници!Насладете на благоприятния ефект на лосиона за блясък SDL DIAMOND 12х13мл., а от нас ще получите ПОДАРЪК шампоан за блясък sdl DIAMOND 250мл.

Промоция 7

Коледният пакет на BES включва всичко необходимо за перфектната прическа! Серията BES Professional е на ПРОМОЦИОНАЛНА коледна цена. Тя включва сух лак за силна фиксация 400мл., стилизиращ протектор 200мл. и кристали с арган 100мл.

Промоция 9

Оставете косопада в миналото! Вземете лосион (12х10 мл) и шампоан против косопад (250 мл) на SAPHIR на специална ПРОМО цена!

Промоция 12

Тази промоция е идеална за вашия цялостен стайлинг! Възползвайте се от ПРОМО цената на пакета, който включва 6 продукта SEXY HAIR и мини преса за обем в корена.

*Информация за коледните промоции и заявка може да направите на телефон +35932 904 999 или при вашия търговски представител!