Мъже в униформа! Този отговор ще получите, може би, почти единодушно, ако попитате жените какво намират за секси. И въпреки, че красотата е субективно понятие, италианките ще я разпознаят и.. оценят!

Затова напълно единодушно потребителите в социалните мрежи избраха 37-годишният ортопед от Сардиния Джовани Анджолини за най-очарователния и сексапилен доктор в Итгалия.

Красавецът е роден в Каляри, но работи в Сасари. Превръща се съвсем случайно в интернет сензация, след като публикува своя снимка в близък план, за да рекламира своя нов ортопедичен кабинет.

Джовани е висок, с изваяно тяло, зелени очи, чаровна усмивка, а всичко това – опаковано в бяла престилка – напълно достатъчно да остави не само италианките, а и всички дами по земното кълбо без дъх.

Завършва медицина и специализира ортопедия с отличие. Джовани е известен и като доктор Джи заради участията си в различни телевизионни предавания. Води и свое медицинско шоу, озаглавено "Добър вечер, докторе".

Вероятно точно това си мислят и последователките на чаровника в социалните мрежи. Джовани използва активно своите профили в различни платформи, където има над 200 000 последователи.

"Използването на телевизията и социалните мрежи ми дава възможност да популяризирам работата си", споделя Джовани, цитиран от "24 часа".

Именно там красивият италиански ортопед е заливан от всевъзможни коментари, на "болни" дами, които търсят лекарска помощ.

"Надявам се, че няма да има такива, които нарочно ще контузят краката си, за да се преглеждат при мен. В такъв случай... ще ги лекувам, но после ще ги пращам при психиатър", разказва ортопедът.