Есента е един от най-красивите сезони, съпътстван с благоприятни климатични условия. Времето навън все още ни позволява да се чувстваме комфортно и е достатъчно топло и приятно за разходки през деня. Тренировките на открито са нещо, от което наистина трябва да се възползвате (вместо карта за фитнес залата, която не всеки може да си позволи), особено ако откриете дейност, която наистина ви харесва. За да събудим вашето любопитство, в следващите редове ще ви запознаем с най-добрите предложения за есента.

 

Каяк

Каякът е фантастичен за лятото, и още по-добър за есента. Можете да посетите близката река рано сутринта, като през това време се наслаждавате на изгряващото слънце и на заобикалящата ви природа, която е особено красива през този сезон. Каякът не само ще стегне ръцете ви, но и е много полезен за ума. Няма нищо по-хубаво от един тих момент в природата.

Отидете на събитие

Есента е сезон, през който се провеждат невероятни събития на открито. Съберете приятелите си и отидете да се разходите. На много от тези събития ще имате възможността да дегустирате класни вина или да пиете по бира. Разбира се, тази дейност е повече за релакс и приятна разходка, а не за тренировка, но пък малко движение никога не е излишно, нали?

Опитайте открита тренировка

Когато температурите го позволяват, много от груповите тренировки се провеждат на открито. Те могат да бъдат доста интензивни, но определено носят заряд, хъс и добро настроение. А и всеки от нас предпочита тренировка сред природата, на въздух, а не в прашната и задушна фитнес зала. Есента е идеалното време, когато може да изпробвате такъв тип дейност, а освен това, повечето фитнес зали, предлагат безплатни групови тренировки, за да насърчат хората да ги посещават след като лятото приключи.

 

Присъединете се към спортна лига

Има много организирани спортни лиги, които започват нова сесия, така че не се страхувайте да се гмурнете и опитайте нещо ново. Пясъчният волейбол, който е на открито е наистина забавен, дава тонус и е идеален за тренировка за цялото тяло . Така че, вземете приятелите си и ударете пясъка!

Отидете на разходка

Има много причини да излезете навън и просто да се разхождате. Защо не пробвате с бране на ябълки, докато листата падат и слънцето залязва. Овощните градини са невероятни. Какво може да е по-добре, от това да се разхождате в ябълкова овощна градина с чаша вино в ръка и най-добрите ви приятели до вас? Нищо.