Много жени подобряват външния си вид, поставяйки си филъри с хиалуронова киселина. Те са приложими на доста места от тялото и има няколко неща, които трябва да знаете за тях:

1. Филърите с хиалуронова киселина хидратират кожата, защото молекулите им задържат вода. Кожата става мека и обменните процеси в нея се подобряват значително, пише Iwoman.

2. Придават младежки вид на кожата, освежават я и я правят сияйна. Кожата изглежда по-отпочинала и се подобрява цялостният й вид, благодарение на това, че е много добре хидратирана.

3. Стимулират регенерацията на колагена, заради което кожата става по-еластична.

4. Изглаждат се лицевите линии, бръчките и всички несъвършенства по кожата. Тя се стяга и изглежда безупречно добре. При ефективна терапия се възстановява цялостният лицев контур.

5. Помага на хора с мазна кожа, балансира отделянето на мазнини в кожата и балансира всички процеси в нея. По този начин се образува по-малко себум и кожата изглежда значително по-добре.

Хиалуроновата киселина е естествено вещество, което се синтезира в човешкия организъм. При процедурата може да се усети само леко парене около зоната или съвсем безболезнено убождане. Възможно е да има леко зачервяване, но то изчезва след първите няколко часа.

 

Ефектът от процедурите трае около година, понякога може и повече. За да се запази здравословният вид на кожата след като ефектът започне да изчезва, се прави още една процедура.