Най-ексклузивното фризьорско събитие на годината – Alfaparf Weekend – започна в Бална зала на хотел Империал в Пловдив.

Отбрани клиенти на най-известната козметична компания в България, Christian of Roma Group, ще имат възможността да се запознаят с най-новата колекция на италианска фирма номер 1 в Европа – Alfaparf Milano. "People" е името на това иновативно произведение и ни представя обединяваща сила на красотата по целия свят.

Гостите на семинара ще видят за първи път няколко мултикултурни визии, постигнати с последните нововъведения на Alfaparf Milano – рубинено кафяви метални цветове, коралово розово, ултравиолетово. А финалният щрих е добавен с пудра за обем и суха вакса. Всичко това Step by Step по време на събитието. Специални гости на събитието днес са Алесандро Фратини и Даниеле Калтаджироне. 

Alfaprf WEEKEND се провежда за първи път в Пловдив, като той включва три семинара в рамките на два дни. Предстои Даниеле Калтаджироне и Зорница Стойчева, които ще разкрият тънкостите при обезцветяването за блондинки и брюнетки.

Гвоздеят на програмата през втория ден, ще бъде руският виртуоз в официалните прически Руслан Татянин, който ще долети от руската столица по специална покана на пловдивската козметична компания. Той ще представи семинара “От Русия с любов”, които е неговата интерпретация за стилната и елегантна дамска прическа.