Най-новият салон на L’ANZA отвори врати в старата столица Велико Търново! Собственикът на салон Black cat Мария Горсова се довери на американския бранд, който е част от портфолиото на козметична компания Christian of Roma 

“Месец юни е месецът на L’ANZA! По това време миналата година Амон Карвър беше в България за официалния старт на L’ANZA. Сега топ стилистът от Велико Търново Мария Горсова каза “Да” на L’ANZA”, отбеляза по време на официалното откриване собственикът на Christian of Roma Елена Кристиано.

Black cat е първият салон на американския бранд в старата столица. Той отваря два дни, след като салон на L’ANZA беше открит в 5-звездния хотел Маринела в София.

“Елена Кристиано е човек, който може да вдъхнови всяка жена. Аз се чувствам вдъхновена и заложих на L’ANZA, защото нашите клиенти държат на качествените продукти за коса. Продуктите са американски и след като изгледах техни семинари, искам да работя само с тях”, подчерта собственикът на Black cat Мария Горсова. За красотата на клиентите в салона ще се грижат трима фризьори, трима маникюристи, педикюрист и гримьор.

„L’ANZA позволява да правим различни терапии. Както за мъже, така и за жени.  Обожавам боите Vibes и мога да проявя с тях творчество”, заяви още собственикът на салон Black cat.

Мария Горсова е стилист от 16 години се занимава. Това е вторият салон, който открива във Велико Търново.

Любопитен момент е, че двама от нейните стилисти в новия салон Black cat са действащи футболисти.

Иван Петков играе в „Етър”, а Али Киазъмов е част от тима на „Полски Тъмбеш”. Единият е закърмен фризьор, а другият от малък иска да се развива в индустрията на красотата.

„Двамата са много добри. Правят графика между мачовете и салона без едната професия да пречи на другата. Имат време за релаксиране и възстановяване. С Иван работим от две години, а с Али 6 месеца”, споделя още Мария Горсова.

Третият фризьор в новия салон Black cat работи като охранител. Той се казва Бисер Ботев и е също и треньор по бокс.

Салон Black cat се намира във Велико Търново на ул. “Христо Ботев” 3 до кафе Vogue. По този начин докато клиентите на салона се разкрасяват, техните приятели могат да пият кафе и да се любуват на невероятната атмосфера на старата столица.

“Заложихме на L’ANZA, защото нашите клиенти държат на качествените продукти за коса. При нас ще работят трима фризьори, трима маникюристи, педикюрист и гримьор”, подчерта собственикът на Black cat Мария Горсова.
Новият салон във Велико Търново се намира на “Христо Ботев” 3 до кафе Vogue.