Мерцедесът GT 63 S с модификация на BRABUS, за 600 хил. лв., с който се хвалиха младежи из платформата за споделяне на видеоклипове ю туб, днес отново стана централен обект в социалните мрежите. Причината този път е малко по-различна. От снимките изпратени ни от наши читатели става ясно, че „немският звяр” е катастрофирал и скоро няма да може да го гледаме в клипчетата за най-бързите коли в България.

Припомняме, че ПТП-то стана около 08:30 часа тази сутрин. Три коли са били буквално смазани и  по чудо няма сериозно пострадали. Черният Мерцедес също е бил участник във верижната катастрофа на околовръстното шосе на Слънчев бряг. Колата е вече със свалени номера.

Въпросният Мерцедес участва и в клип сниман из улиците на Пловдив, в който младежи със скъпи спортни автомобили сами са си документирали изцепките по пътя. Освен с високата скорост в градската част, те се хвалят и с неедно състезание между луксозни коли по улиците града.

Гонки и екстремни изпълнения: Влогъри с мощни коли превърнаха Пловдив в писта от „Бързи и яростни”Младежите сами са си документирали изцепките по пътя

Именно заради въпросния клип и възрастта на младежи, подигравателните коментари из социалните мрежи за “блъснатия Brabus” са стотици.

„Баща му ще му купи по-хубава, тази е като за първа кола  ... на 18тия Рожден Ден. Подарък 600 бона. .. дали му пука на човека”, гласи един от коментарите под снимката в групата на марката.

„Абе ще я изпънат и китосат малко, после някой ще и се радва”, шегува се друг от членовете на групата.

„Еее жалко, вече не е супер кола”, с ирония коментира трети.

„Черният кошмар и той станал андибул морков”, добавя друг потребител.

Естествено не е малък и броя на коментарите в които потребителите на социалните мрежи изказват сериозни мнения и се интересуват от състоянието на участниците в ПТП-то. Важното е, че няма пострадали и щетите са само материални. Луксозната кола, най-вероятно има застраховка и щетите ще бъдат покрити.

Снимки: Фейсбук