Безработна жена от карловското село Бегунци е най-новия милионер у нас. Анна Петрова грабна сумата от 1 милион лева, след като си купила печеливш билет от една от големите лотарийни игри у нас. Взела го от магазин в град Баня.

Винаги когато посещавала магазина, купувала по един билет, за да пробва късмета си. Този път не бил по-различен. Продавачката  Генка Азова си спомня, че Анна и дъщеря й дошли, жената си купила билет и си тръгнала. Изтъркали го чак вкъщи. В началото не повярвали на късмета си и започнали да звънят в централата на лотарията в София. От там потвърдили печалбата.

За Анна това не е чудо, а просто късмет. Вече планира как ще изхарчи парите – мисли да купи апартаменти на двете си деца. Освен това ще подари почивка на себе си и съпруга си. Най-добрата й приятелка Радиана разказва, че Анна мечтаела да посети Италия. Сега най-накрая ще има тази възможност.

По-интересното обаче е друго. Безработната жена няма намерение да живее със спечеления 1 милион, а вместо това ще продължи да си търси работа. „Научени сме да работим”, обяснява тя желанието си да продължи да се труди дори след като е влязла в клуба на милионерите.

Вижте още във ВИДЕОТО: