Изключително смущаващо видео на пътен инцидент в Пловдив ни беше изпратено от читател на TrafficNews.bg. В него се вижда как кола в нарушение блъска невнимателна жена и дете на улица "Богомил".

На кадрите се вижда как жена от ромски произход върви по тротоара, държейки за ръка малко момиченце с раница. В другата ръка жената държи мобилен телефон, по който говори. Тя и момиченцето тръгват да пресичат улицата, но жената решава да го направят на нерегламентирано място.

Промушват се между колоната от изчакващи автомобили, като на измъкване от нея, говорещата по телефона жена дори не поглежда наляво. В този момент ги връхлита лека кола, която първо блъска детето, а след това и самата жена. Двете падат на земята, след което бързо се изправят. Детето бяга на тротоара, плачейки, а жената отива да го успокоява.

Стреснатият шофьор спира колата и слиза да види какво е състоянието им.

"Ето как на някои хора приоритета им е разговор по телефона пред детето", коментира читателят ни. "Как не се пресича на нерегламентирани места и как не се изпреварва колона при липса на маркировка!", допълва той причините за инцидента.

Ние сме наистина безмълвни пред подобна проява на невнимание и оставяме коментарите на вас.

Вижте ВИДЕОТО. Предупреждаваме, че може да е стряскащо за някои читатели: