Видео, на което се вижда как посрещат вицепремиера Валери Симеонов по време на акцията му в Слънчев бряг, бе изпратено от читател на TrafficNews.bg. На него се вижда как лидерът на НФСБ влиза в известното заведение, като е посрещнат с мощно освиркване и обиди.

През последните дни акцията на Симеонов е тама номер 1 в медиите. Поведението му пък раздвои хората в интернет.  Част от тях подкрепят лидера на НФСБ  в показната му акция, за да превърне Слънчев ден в курорт за отдих и почивка. Други смятат, че това е нищо повече от ПР, който да вдигне акциите на Симеонов.

Направиха се и много паралели с известни курорти по света, някои удачни, други не толкова. Това, около което всички се обединиха обаче бе, че подобни акции не се правят по този начин – след като хората са си платили вход и консумация и напрактика парите им отиват на вятъра.

Последва и реакция от страна на бранша – утре персонал и собственици на заведение се вдигат на протест, а организаторите на най-големия летен фестивал в курорта го отложиха.

Вижте и видеото: