Клип, на който се вижда как момчета са в несвяст от напушване с наркотика „чай”, обикаля социалната мрежа.  Потресаващите кадри са заснети посред бял ден в парк в Бяла Слатина.  На видеото е заснето как едното от момчетата едвам стои на краката си напълно неадекватно. Другите две са на пейката, като едното повръща от т.нар. чай, а третото буквално припада.

Авторът на клипа видимо се забавлява от реакциите, но в един момент и той се втурва да помага на припадналия младеж.

Коментарите варират от видимо притеснение за момчетата до гневни реакции за действията им.

„И къв кеф може да е това ... Пушил съм и няма да повторя. От това не ти става хубаво, само лош спомен. И пак добре че има някой по-трезвен да пази че иначе може да стане касапница на тази улица. И за какво? Къв е смисъла? Да паднеш и да се издрайфаш на 5-тата минута”, пише един от коментиралите.

Синтетичният наркотик „Чай“, познат още като „дизайнерски“ наркотик, „подправка“, „Спайс“ и други е психоактивна смес за пушене, която се състои от компоненти от растителен и синтетичен произход. Често това са тютюн, коноп, хавайски роза, градински чай, мащерка и женшен, напоена с концентриран разтвор на изкуствения наркотик JWH-018. Употребата на синтетичения наркотик „Чай“ крие голяма опасност, защото той бързо предизвиква психическа и физическа зависимост, води до деградация на личността и причинява големи щети на тялото.

Последици от употребата на наркотика 

„Чая“ е истинска „салата“ от психотропни вещества. Последиците от използването на „Чай“ наподобяват ефектите на канабиса, само че в пъти по-силни:
– бледа кожа на лицето;
– разширени зеници и зачервени очи;
– сухи, напукани устни;
– промени в апетита – от лакомия до пълно отхвърляне на храненето;
– прекомерна приказливост, без логика и смисъл;
– тахикардия и повишено изпотяване;
– внезапно „застиване“ в неестествена поза;
– заблуди, халюцинации, психози.