Измина още една седмица и времето за награди от играта „От Мол Марково Tепе купи и награда спечели!“ отново дойде! И този път печелившите в играта бяха избрани чрез жребий. Щастливците ще получат пет ваучера на стойност 20 лева от магазин Pronta - уникална марка на българския пазар за дамски аксесоари, чиито стоки са с доказан произход и качество! Тази седмица имената на печелившите са Милена Ганчева, Даринка Кафалиева, Наталия Димитрова, Стефани Исакова и Янко Кафалиев. Честито!

Те са пазарували от Denix, Триумф, Tom Tailor, LC WAIKIKI, Terranova и Paolo Botticeli.

Тук можете да видите как протече жребият, чрез който бяха определени наградените късметлии тази седмица:

Тези от вас, които не получиха награда – не се обезкуражавайте! Играта не е приключила. Мол Марково Тепе са ви приготвили чудесни награди и тази седмица. От вас се иска само да се включите в играта. Разходете се на прохлада в мола, купете си нещо, запечатайте усмивката си с новата придобивка и изпратете снимка! Не забравяйте да качите снимката на страницата на Мол Марково Тепе и така ще се включите в надпреварата за новите ни награди! А тази седмица те са три ваучера на стойност 20 лева от магазин Yves Rocher – единствена по рода си висококачествена козметика, която ще ви подари удоволствието, което само природата може да дарява!

Ето и условията на играта! Следвай стъпките!

1.     Направи покупка в Мол Марково Тепе Пловдив за не по-малко от 5 (пет) лева и си направи селфи или снимка в търговския център с торбичката от съответния магазин.

2.     Сподели снимката във Facebook страницата на Markovo Tepe Mall като коментар под поста за играта за седмицата. На лично съобщение изпрати трите си имена, град, имейл адрес или телефон за връзка.

3.     Харесай страницата.

4.     Всеки вторник, след старта на играта, ще бъде теглен жребий сред участниците, изпратили снимки с покупки от мола, за печалба на предварително обявените награди.

Пуснете въображението си в действие и се снимайте на фона на любимите си магазини или места в мола! Усмихнете се, намигнете или изпратете целувка и не забравяйте да качите снимката си на страницата на Мол Марково Тепе във Фейсбук!

Миналата седмица късметлиите бяха: Виктория Филипова, Роза Димова, Велина Мерева и Даринка Кафалиева. Четирите дами вече се радват на наградите си. Припомняме, че те спечелиха чудесни часовници на марката Ритал, любезно предоставени от магазин Exess!