Поредна жертва на „промоциите” в магазин, част от голяма верига. Пловдивчанин е пазарувал в търговски обект в Тракия. При вида на промоцията той грабнал пакет с мюсли, на който бил залепен червен етикет „50% по-евтино”. Предишната цена на продукта е била 3.49 лева, а след намаление е следвало да бъде 1.75.

Читателят ни минал на касата и останал изненадан, когато му поискали сума, по-висока от изчислената от него. Когато видял бележката, установил, че касиерката е чукнала мюслито със старата цена.

„За трети път ставам жертва на промоциите. Питам докога ще продължават да ни мамят, няма ли кой да ги спре, омръзна ми да си затварям очите. Преди седмица ми се случи същата ситуация с филе, което беше на промоция. Беше намалено с червен етикет пак и след като погледнах, не беше отразено в касовия бон. Премълчах си, но ето днес за пореден път ми се случи с мюсли, което беше на промоция от 3,49 намалено на 1,75, а в касовия бон е отразено на 3,49, гневи се читателят ни.

Преди дни ви разказахме за подобен случай, отново в същия магазин. Наш читател си закупи айрян на промоция. На касата обаче се оказа, че в действителност цената на продукта е различна. 

„Видяхме айрян на цена 0,89, взехме си и с изненада на касата установихме, че цената е 0,95. Естествено, извикахме управителя и оправданието беше, че етикетите се пращали от София”, разказа тогава пловдивчанинът.

Още по случая може да видите ТУК