4-годишното дете, което беше засмукано от джакузи край Пловдив, остава в болница със своята майка. Детето ходи изключително трудно. За щастие не се налага операция, но заради травмите по седалищните части, трябва да останат в лечебното заведение.

„В момента не може да седне, не може да спи, не може да се изходи, много трудно ходи, всичко предизвиква плач и болка.”, разказа пред TrafficNews.bg бащата на детето Марин Банчев.

Инцидентът е станал в спа центъра хотел Беркут в село Брестник. Още в първия ден на ваканцията, бащата влиза с 4-годишния си син в джакузито на хотела. Тогава става инцидента.

Какво се е случило и каква е позицията на собственика на хотелския комплекс Иван Маринов – вижте във видеото на ТРАФИК ТВ: 

  

От управата на хотела твърдят, че в джакузито децата са били сами и без надзор. Тепърва обаче ще изясняват фактите, след като изгледат охранителните камери. Отричат върху джакузито да е липсвала предпазна решетка.

Родителите на пострадалото дете са подали жалба в районното управление и са решени да си търсят правата докрай. Утре ще подадат жалба и в прокуратурата.