„Времето ви е ограничено. Затова не го губете, живеейки живота на някой друг”, казва Стийв Джобс.

Днес TrafficNews.bg става на 3 години. Да, минали са само 3 години от деня, в който сайтът, с който всяка сутрин се събуждат хиляди пловдивчани, заживя своя собствен живот. Неговият пулс бие в ритъма на един от най-древните и красиви градове в Европа, усещайки емоциите на всеки един от своите читатели. 

Оцеляхме през „бебешкия” си период, когато трябваше да плуваме в едно езеро с „големите риби”, и минахме по трънливия път на втората си година, когато медията търсеше място сред първите в страната. 

Цифрите, които показват, че всеки месец ни четат близо 3 милиона души, не могат да бъдат пренебрегнати. Те са важни, защото всеки път, когато някой от вас отваря сайта на телефона или на десктопа си, той ни дава своя кредит на доверие. И ние правим всичко по силите си, за да не го загубим - предоставяме проверена и обективна информация, отразяваме различни гледни точки. Не по-малко важни за нас са десетките сигнали, въпроси, предложения и критики, с които вие ни атакувате всеки ден. Те надграждат нови тухлички смисъл, удовлетворение и опит. Отнасяме се с респект и уважение към всеки обърнал се към нас. Очевидно успяваме да ви отговорим, защото връзката читатели – екип е изключително силна. Невинаги сме безпогрешни, но сме идеалисти, които няма да спрат да се усъвършенстват.

Да, TrafficNews.bg не се превърна в поредната онлайн платформа, вегетираща върху труда на репортери от други медии. Екипът на сайта, към който през последната година се присъединиха още опитни журналисти и експерти, залага преди всичко на авторски текстове и теми, които вълнуват пловдивчани. Подкрепяме млади автори, интересни проекти, благотворителни каузи, добри бизнесначинания, креативни идеи и преди всичко хората, които инвестират в бъдещето на Пловдив.

Чрез платформата PlovdivTime.bg отдаваме дължимото на историята, на дейците, които пазят и развиват богатата културна сцена на Пловдив, на икономическото възраждане на града. 

Екипът на TrafficNews.bg благодари на всички свои читатели, на всеки от вас, който се обажда със сигнал, въпрос или критика, на всички свои външни автори, които са избрали платформата ни, за своите коментари и анализи.

Ще продължим да споделяме ентусиазма и мечтите си с вас. Направете го и вие!

Парашкева Иванова

Главен редактор на TrafficNews.bg  

Бел. авт. Поради ангажиментите на част от екипа в новия проект на TrafficNews.bg, с който ще ви изненадаме скоро, не всички успяха да се включат в наздравиците. Но останалите пиха и заради тях.