Пловдивчанин пренощува в ареста, а след това бе осъден за дребно хулиганство заради изцепка в Тракия на 14 август, научи TrafficNews.bg. Тогава на кръстовището на Мебелна къща настъпила катастрофа между Рено и Мини Купър.  Водачът на френския автомобил бил употребил алкохол, като станал агресивен, след като другият шофьор се обадил на 112.

"Ей, ***, ще ти ***майката. Ще те разкатая и пак нищо няма да видиш от мен. Сега ще кажа, че приятелят ми е карал колата.“, каза ядосания мъж. След като катаджиите дошли и започнали да снемат обяснения за катастрофата, пияният мъж започнал да хули и по техен адрес.

"Майка ви да ***, *** мръсни, ще ви спукам всичките, ще ви ***майката, ***мръсни!"

Служителите от Пето РУ поканили същия до сградата на полицията, за да му вземат обяснения, както и недопускането на конфликти между двете страни.

Мъжът обаче продължил с неадекватните отговори: “Абе, аз не съм карал колата, добре, бе, аз карах, айде, давай да се оправим и да си тръгвам".

В крайна сметка полицаите решили, че мъжът трябва да пренощува в ареста, след което започнала истинска канонада от обиди: "Ей, помияр, ти от къде се взе, бе. Ще ти пратя Маргините и ще ти ***майката, бе ей. Знаеш ли кой съм аз? Аз познавам всички шефове, от утре ти си алт, бе, мишок!"

След като пренощувал в ареста мъжът бил освободен, като освен заведеното дело за дребно хулиганство, той ще бъде съден и за шофиране в нетрезво състояние.

Снимката е илюстративна