Проститутките, сутеньорите, мизерията след тях и... Олга Скобелева. Всъщност колкото и на пръв поглед да не се връзват тези понятия, едва ли има пловдивчанин, който да се замисли или учуди какво общо има една графиня, отдала живота си за българските деца, с жриците на плътските удоволствия...

Защото всички знаят, че Мемориалът на Олга Скобелева отдавна се е превърнал в пиаца за платена любов. И за доста странни гледки. Под "странни" нямаме предвид нито фекалиите, презервативите, спринцовките и мръсните кърпички. С тях хората, живеещи наблизо, дотолкова са привикнали, че вече не им правят впечатление. Както впрочем очевидно не дразнят и полицията, след като спорадичните й акции по никакъв начин не са в състояние да променят пейзажа.

Само че пейзажът отскоро се е обогатил, направо е станал уютен. Най-голямата борса за секс услуги се е обзавела с... фотьойли. Няма майтап! На поляната, в тревата, покрай презервативите и всичко останало, което изброихме, се мъдрят няколко арт мебели, които доста облагородяват обстановката. Докато се чудехме по какъв начин точно мургавите труженички се трудят върху фотьойлите, читател на TrafficNews.bg ни "светна": креслата не са за проститутките! Креслата са за сутеньорите им, които - блажено излегнати върху тях, следят работния процес. На фона на пъшкането.

"Как няма кой да почисти, как няма кой да ги изгони оттук? Веднъж направих грешката да си разходя кучето на паметника на Скобелева майка, гнусно е да ходиш с обувки! Просто уникална гледка на влизане в града. Да не говорим вечерта какво става там, полицаите даже не ги гонят вече", възмущава се нашият читател.

А ние се чудим: толкова е голяма търпимостта на пловдивчанина? И докъде може да стигне?...