Координатор на партията на Валери Симеонов - Национален фронт за спасение на България - НФСБ е една от арестуваните за трафик на бежанци на магистрала „Тракия”.
 
Както стана ясно 37-годишната хасковлийка Калина Иванова е дърпала конците на канала, разбит в събота вечерта, научи TrafficNews.bg. Пищната блондинка бе арестувана заедно с още петима българи, в момент, в който са прекарвали петима мигранти - двама сирийци и трима иракчани от границата в посока София. 

Групата е била наблюдавана от 2 месеца и снощи полицаите заложили капан на АМ „Тракия“.

В „трансфера“ участвали четири автомобила, като първият от тях бил пилотен. Аудито се движило 10 минути преди други два автомобила, в които били натоварени бежанците.  На 132 км на магистралата полицаите спират Ауди А8 и Мерцедес, управлявани от 50-годишния софиянец Николай Дюргеров - бивша барета и Любомир Тодоров  от Костинброд.

Калина Иванова пътувала в Пежо, като се движела 40 минути след аудито и мерцедеса. 

Арестувани са и трима души – пътували с пилотната кола – Камен В..на 36 години от Костинброд,  Делян Николов 31 години от Бургас и Анелия Велева  /30/ години от Костинброд.

Велева е координаторът на НФСБ за Костинброд. Бизнесдамата е бивш кандидат-депутат от партията на изборите през 2014 г. През 2015 г е кандидат за кмет от партията на Валери Симеонов в Костинброд, но получава едва 2%.