Преди два дни зададохме въпроса: Дали управата на клуб Глакси е прекалено оптимистична, или са намерили вариант да отворят клуба в сряда. Зададохме го, защото имаше сериозно противоречие между информацията, която получихме от Националната агенция по приходите, и тази, която се мъдреше на фейсбук страницата на клуба.

В единия случай ставаше ясно, че клубът ще остане затворен 10 дни, след като в събота вечерта след съвместна проверка на данъчни и полиция бе запечатан. А в другия - нощното заведение ни уверяваше, че в сряда, т.е. днес, ще пее Емануела, а в сряда и четвъртък заведението ще работи без вход с промоции на различните напитки. 

Е, истината най-после лъсна! На официалната фейсбук страница се появи съобщение, което гласи: "Скъпи приятели, съжаляваме, но клуб Galaxy няма да работи до края на тази седмица. Извиняваме се на всички, които бяха планували да ни посетят в предстоящите дни. Клубът ще отвори врати за Вас следващата седмица в сряда 26.07 с грандиозно шоу на Галена!".

Така че, оказва се, че неиздаденият касов бон на клиент на дискотеката стана причина Емануела да бъде заменена с Галена! 

Такива са понякога превратностите на съдбата...