Делото срещу травестита Благовест Молев ще се гледа при закрити врати, това реши Районният съд в Пловдив. Причината е, че по време на делото има опасност да бъдат разкрити данни за интимния живот на жертвата - непълнолетно момче. Едно от обвиненията срещу Молев е за блудство със същото това момче.

На влизане в съдебната зала обвиняемият запази пълно мълчание и не отговори на зададените му от журналистите въпроси. От коментар се въздържа и неговата майка, която също бе дошла на делото. Освен тях в съда днес бе и Б. Н. - бащата на потърпевшото момче. По делото е призована и Емилия Рангелова, която е една от съседките на Молев, който бе задържан именно след като беше блудствал, а след това се бе барикадирал в апартамента си.

Припомняме ви, че преди да бъде прибран в ареста Молев, съседите му изживяваха истински кошмар. Освен ежедневните оргии в апартамента му, той често посягаше на имуществото, както и на общите части в блока. Последната му изцепка беше барикадирането в апартамента му. Травеститът дори се опитал да избяга през терасата си, въпреки че жилището му е на четвъртия етаж. В крайна сметка пловдивчаните успели да заловят Благовест и го предали на полицията.