Трети късметлия си тръгна с пълни чанти след бясно пазаруване в мола, като този път късметът се усмихна на дама. Точно в 21 часа тази вечер беше даден старт на уникалното за България предизвикателство „100 секунди без портмоне в Мол Марково Тепе”. Щастливката, която си тръгна с всичко, с което успя да напълни количката си за 100 секунди, е Елисавета Ангелова.

Условията, за да спечелиш шанс за надпреварата, бяха прости - хората, които между 10:00 часа и 20:00 часа са направили покупка в мола на стойност не по-малка от 50 лева, натрупана от максимум 2 касови бележки, имаха възможност да пуснат талон за участие в играта. Именно Елисавета Ангелова беше късметлийката, изтеглена в третия ден на бясното пазаруване.

Тя се впусна в лудо препускане из супермаркет „Триумф”, разположен в Мол Марково Тепе, а накрая си тръгна с всичко, което успя да напълни количката си в даденото време. Късметлиите от предните две вечери на бясно празуване бяха Георги Щуков и Радослав Шуманов.

В началото на седмицата очаквайте и уникалното ВИДЕО от бясното пазаруване.

 

 

 

 

„100 секунди без портмоне в Мол Марково Тепе” пристигна и зарадва трима късметлии!

Тримата печеливши получиха 100% отстъпка за 100 секунди тръпка! Единствените стоки, които не можеха да бъдат взимани от участниците и които не се предоставят като награди по време на пазаруването, са цигарите и тютюневите изделия, предлагани в супермаркета.

Официалните правила на провежданата от Марково Тепе Мол промоционална игра можете да прочетете на интернет страницата на мола ТУК.