Бясното пазаруване в мола започна! Точно в 21 часа тази вечер беше даден старт на уникалното за България предизвикателство „100 секунди без портмоне в Мол Марково Тепе”! Първият щастливец, който си тръгна с всичко, с което успя да напълни количката си за 100 секунди, е Радослав Шуманов. Разбира се, без да го плаща! Пазаруването беше лудо, емоциите бяха луди, всичко беше лудо тази вечер в супермаркет „Триумф”, разположен в Мол Марково Тепе.

Очаквайте уникалното ВИДЕО от бясното пазаруване в началото на новата седмица.

 

И сега – внимание! Всичко това ще се повтори и потрети и на 8-ми, и 9 юли! Всеки от вас, който в тези два дни, между 10:00 часа и 20:00 часа, направи покупка в мола на стойност не по-малка от 50 лева, натрупана от максимум 2 касови бележки, ще има възможност да пусне талон за участие в играта. Талоните ще се предоставят в близост до урната за събирането им, разположена на ниво партер в Мол Марково Тепе, след представяне на касовите бележки за покупки, извършени в рамките на същия ден.

В събота и неделя, в 20:00 часа, ще се тегли официално по един късметлия, от пуснатите през деня талони, който ще започне с лудото пазаруване в 21:00 часа в Мол Марково Тепе.

Печелившите ги очаква 100% отстъпка за 100 секунди тръпка! Единствените стоки, които не могат да бъдат взимани от участниците и които не се предоставят като награди по време на пазаруването, са цигарите и тютюневите изделия, предлагани в супермаркета.

„100 секунди без портмоне в Мол Марково Тепе” пристига! Бясното пазаруване продължава!

Официалните правила на провежданата от Марково Тепе Мол промоционална игра можете да прочетете на интернет страницата на мола http://www.markovotepemall.bg/?go=news&p=detail&newsId=359