Пловдивчанин измина близо 300 километра не само, за да си почине в един от най-близките гръцки курорти – Керамоти, а и за да покаже как се паркира. Не става дума за умения, а за поведение. Съгражданинът ни се бе настанил пред една от пекарните на тротоара, на сантиметри от стълбите на входа й. За това сигнализира читателка на TrafficNews.bg 

„При наличието на дълга улица, на която може да се спре отдясно и на паркинг на 50 метра, господинът, придружен от дама, беше решил да покаже как се прави из Пловдив и си спря возилото точно на мястото, от където минават десетки туристи”, коментира читателката ни.

Тя добави, че погледите на местните хора били приковани към колата, но не от възхвала, а от възмущение от начина на спиране.

„Честно казано разбрах кой е нашенец и кой чужденец. Българите подминаваха- все едно е нещо обичайно, но драгите гърци се възмутиха”, добави дамата.

Оказва се, че и в курортите, които през последните два дни гъмжаха от българи, нищо не може да спре наглеците да си покажат магариите. 

TrafficNews.bg благодари за активното гражданско отношение на всички читатели, които ни изпращат снимки и видео на нередностите. 

Ако и вие имате снимки, видео или информация за каквито и да било нарушения – изпращайте ги на имейл: redaktor@trafficnews.bg.

Още новини ТУК

TrafficNews.bg