22-годишна студентка от пловдивския университет „Паисий Хилендарски” бе арестувана на Гребната база, след като в нея бяха открити наркотици, научи TrafficNews.bg

Полицаите в района на парк „Отдих и култура” извършили проверка във вторник вечерта на автомобил, в който имало двама души. Униформените открили в студентката Айлин цигара с марихуана, както и таблетка екстази. Момичето, което живее в общежитията на ПУ, е задържана в полицията, като в момента срещу нея тече прокурорска проверка.  

Припомняме, че само за ден служителите от “Криминална полиция” Пловдив задържаха трима души с наркотични вещества край река Марица.

Срещу още трима са били повдигнати обвинения по същия член на Наказателния кодекс. Във вторник полицаи от Пето РУ в Пловдив извършили обиск на 39-годишен пловдивчанин. У него открили три топчета с кафяво прахообразно вещество – хероин.

Третия задържан е от Карлово. В двор на училище в града на 21-годишният мъж било извършено претърсване. От него е било иззето бяло прахообразно вещество, което реагирало на амфетамин.

Още новини ТУК

TrafficNews.bg