Неведоми са пътищата Господни... Или по-конкретно в нашия случай - пътищата на сърцето. Читател на TrafficNews.bg реши да сподели впечатленията си от кондукторите в градския транспорт на Пловдив, и по конкретно за тези по линия номер 27. Разказвайки за вечно "сърдитите" хора с билетчета, които се блъскат в пътниците, за да стигнат до определно място, той все пак уточни, че има и кондуктори, доста по-лъчезарни и усмихнати.

От дума на дума стана ясно, че Митко - така се казва нашият читател, визира "едно много красиво и симпатично младо момиче, което обслужда линията и винаги е усмихната и се държи чудесно с хората". След което чистосърдечно си призна:

"Много ми харесва, а не мога да я заговоря, защото всеки път ме хваща срам и не мога да й кажа нищо. Искам да се свържа някак си с нея, но ме съмнява да не би да е женена или да си има някой".

Пловдивчанинът, очевидно изпитващ симпатия към момичето, го описва така: "Тя е със средно телосложение, кестенява коса и на не повече от 20-28 години". 

Признаваме си, колкото и да е нетрадиционен начинът на споделяне на толкова лични чувства, Митко ни стана симпатичен. Което, разбира се, не означава, че ще тръгнем да издирваме момичето - обект на неговите блянове. Нито пък да проучваме семейния й статус, за да го улесним в действията му. Всеизвестно е, че мъжете се влюбват с очите, така че ще препоръчаме на нашия читател вместо да да се чуди до какви стратегии и любовни тактики да прибягва, просто да поговори с Нея. Току-виж...

А иначе се радваме, че в автобусите от градския транспорт освен негативни емоции се раждат и такива... любовни.