Точно преди 9 месеца 21-годишният Боян и любимата му Ралица загубиха живота си, след като лекият автомобил, в който пътуваха, се удари в билборд на бул. "Найчо Цанов" в Пловдив. Прeди това колата отнесе цяла автобусна спирка. 

Дни преди панахидата близки поставиха цветя на лобното място на младежите, а днес приятели запалиха свещ до вече ремонтирания билборд. 

Момичето живеело с родителите си в ЖР "Тракия", а Боян Черния, както го наричат приятелите му, е от "Изгрев". Боян е взел книжка от около година преди инцидента. Във фаталната нощ управлявал колата на баща си.

С Ралица имали връзка от няколко месеца, били много влюбени един в друг.

В часа на трагедията двамата са пътували от район „Тракия” към Сточна гара, когато автомобилът им излиза от пътя, минава през автобусната спирка, забива се в билборд и се усуква около него.

Коментарите в мрежата са диаметрално противоположни. Голяма част от читателите обвиняват водача за неоснователното му самочувствие и лудото му каране, отбелязват също и липсата на родителски контрол. Други, които познават двойката, искрено съчувстват на родителите на двамата за трагедията. 

Екипът на TrafficNews.bg изказва съболезнования към близките и приятелите на двамата млади пловдивчани.

Още новини ТУК

TrafficNews.bg