Зодия Овен

Овенът винаги е много енергичен, оживен и вдъхновен. Той е готов да направи много, за да избяга от скуката. Ето защо подарете на вашите приятели и близки от тази зодия шоколад, който е с лек горчив вкус, фин аромат и подправки, може би нещо пикантно като люта чушка.

Зодия Телец

Телецът обикновено е много чувствителен. Така че, не е изненадващо, че много представители на този зодиакален знак обичат шоколада, който им помага да подобрят настроението си. Най-добрият подарък за сантименталния Телец е шоколад с вкус на детство, а именно млечен, който може да бъде и с лешници.

Зодия Близнаци

Зад грандиозния и привлекателен Близнак, обикновено се крие много сложен, многостранен характер. Днес е чувствен, уязвим, а утре – истински лидер, който ще направи всичко, за да постигне целта си... Може би затова най-добрият подарък за Близнаците е една торба с различни видове шоколади или най-добре кутия с бонбони асорти.

Зодия Рак

Явно спокойствие, толерантност, постоянство.... Ракът има сложна природа, скрита под дебела черупка. Иска във всичко да превъзхожда останалите, дори във вкусовете шоколад. Ето защо с удоволствие хапва шоколадови шедьоври с необичайни пълнежи, като пияна вишна, портокалов ликьор, амарето.

Зодия Лъв

Лъвовете са истински ценители на лукса и шикозните неща! Те биха дали повече пари, за да получат най-добрия шоколад с най-впечатляващия облик. Ето защо, ако искате да впечатлите представител на тази зодия, поднесете му бутикови шоколади, бонбони.

Зодия Дева

Девата винаги е много практична, дори леко скучна откъм емоции. Ето защо може да ги впечатлите с шоколадови бонбони, които са само един вид в кутията. Всеки бонбон с еднакво добър вкус и визия. може да са само с кокос, с ядки, с коняк, но трябва да са от един вид.

Зодия Везни

Везните са ценители на хубавата храна и още по-хубавите десерти. Може да ги впечатлите, ако им поднесете аерошоколад, незабравим послевкус. Няма да сбъркате, ако изберете и комбинация от шоколадов мус, аромат на кафе, карамелизирани ядки, в комбинация с качествен шоколад.

Зодия Скорпион

Скорпионът е много сложен. Той символизира постоянната борба, олицетворяваща любовта и смъртта, еротиката и упоритостта, яростта и индивидуализма. Скорпионите обичат всичко, което е необичайно. Ето защо може да ги впечатлите с гурме шоколад или такъв, който е с лек плодов вкус.

Зодия Стрелец

Стрелците са възвишени и се стремят към най-доброто. Те обичат да пътуват и да научат нещо ново. Но в жаждата си за нови знания, не забравят за миналото. Ето защо те биха се впечатлили, ако им поднесете хубави шоколадови бонбони, в които има послание или шоколад с послание. Но ако не намерите такива, трюфелите също ще ги зарадват.

Зодия Козирог

Козирозите са много сериозни и прагматични. Хората, родени под този знак, наистина знаят как да определят целите си и да ги постигнат. Най-добрият сладък подарък за тях е най-традиционният шоколад с ясно изразен вкус и аромат на кафе.

Зодия Водолей

Хората, родени под знака Водолей, могат да бъдат много силни, но и много слаби. Понякога виждат света край себе си само в черно и бяло. Що се отнася до шоколада, за тях вкусът има значение. Харесват шоколади с млечен пълнеж, бял шоколад, шоколад с лешници. Но най-много държат на марката, когато си купуват от изкушението.

Зодия Риби

Рибите трудно могат да намерят себе си, но лесно разбират от какво имат нужда другите. Те обикновено са много чувствителни. Изненадайте ги приятно като им поднесете хубав млечен шоколад, шоколад с вкус на Тирамису, с вкус на ягоди.