Правенето на орална любов сближава изключително много партньорите и освен това е полезно за дамите.

Вижте какви точно са плюсовете на този вид сексуално изживяване в следващите редове:

Сближавате се

Егоистичното поведение в секса да не доведе до пълноценни взаимоотношения. Всъщност най-високото ниво на интимност, което може да се постигне, е желанието да се достави удоволствие на партньора, без да се очаква нещо в замяна.

Вие командвате положението

Правейки изкусно минет, можете да контролирате мъжката възбуда и сами да решавате кога ще преминете към вагиналния секс или да спрете и да смъкнете градуса на възбуда.

Самооценка

Получите ли похвала от мъжа, вие чувствате своята значимост и желание и занапред да правите приятни неща и да се усъвършенствате.

Съответно по-често получавате орален секс. Доволният мъж в знак на привързаност и благодарност несъмнено ще иска да ви направи кунилингус.

Може да сте убедена, че мъжът ви няма да кръшне

Ако правите добре „френската любов“, голяма е вероятността мъжът да ви прости неумението да готвите и другите ви малки недостатъци. Повечето мъже търсят удоволствие встрани заради нежеланието на жената да го задоволи.

Полезно е

Правенето на орален секс с поглъщане на семенна течност е полезно. Семенната течност освен сперматозоидите съдържа и други вещества като кортизол, който стимулира привързаността, естрон (медикаментозно средство, което се употребява при недостиг на естрогени), който подобрява настроението и окситоцин, който е гаранция за щастие.

Но изброяването не спира до тук, семенната течност съдържа и тиротропин, хормон който има свойства на антидепресант, мелатонин, който е полезен за съня и серотонин, известен като хормон на щастието.

Източник: woman.hotnews.bg