Мъжете обичат да бъдат глезени, още повече, когато става дума за спалнята. Това не означава, че всичко, което искат, е секс.

По време на проучване се установява, че мъжете предпочитат да прекарат най-малко 30 минути в любовна игра, преди да пристъпят към самия акт.

Затова на жените се пада удоволствието да си поиграят с мъжкото желание и чувственост, за да гарантират и на двамата приятно изживяване малко по-късно. Кои са триковете, с чиято помощ да развълнуваме своя партньор както никога досега?

Да прокараме пръсти през косите му

По този начин му помагаме да се отпусне и да се разтопи в любовта, която му предлагаме. От този момент контролът е в наши ръце. 

Не бива да забравяме, че косата е много чувствена част при мъжете, затова има съществено място в любовната игра. След като приключим с косата, да се насочим към лицето, тъй като то е също толкова чувствително.

Да изучим врата

Адамовата ябълка е най-чувствителната част от врата на мъжа. Дали ще я целунем или ухапем, със сигурност ще предизвикаме силна възбуда у него.

Адамовата ябълка е образувана от тироидния хрущял на ларинкса, който е свързан с метаболизма и сексуалния глад.

Да не забравяме ушите и дланите

В ушите също има нервни окончания, на които се дължи голямата им чувствителност при допир.

Дланите не са сред частите на тялото, за които бихме се сетили по време на любовната игра. Тук обаче ще сбъркаме.

Когато си поиграем с тях, просто като очертаем кръгове или леко ги потупаме, това едновременно ще му подейства отпускащо и възбуждащо.