Представителите на силния пол трябва тънко да познават особености на партньорката, която по-често получава клиторен оргазъм.

Факт е, че жените имат много по-сложен организъм и оргазъм. В това отношение те имат предимство, защото могат да стигнат до кулминацията било клиторно, било вагинално. Някои специалисти наричат клитора половият член при жената. В древността се е смятало че жените с голяма главичка на клитора са по-сексуални и привлекателни, както и че именно те са най-добрите любовници.

Повече представителки на прекрасния пол достигат оргазъм при директно стимулиране на с език или ръка, а за мнозина от тях това е и единственият начин да получат сексуално удоволствие.

Тайната на оргазмa се крие в местоположението на главичката. Ако тя е по-близо до влагалището, достатъчна е стимулацията ѝ с члена при фрикциите. Ако обаче главичката е по-отдалечена от влагалището, ще трябва допълнителна стимулация. И именно тук трябва да се прояви майсторство.

Заради голямата чувствителност на клитора стимулацията на главичката трябва да започва нежно, бавно, не на скорост.

Чувствайки съответно увеличението му (ерекцията един вид), вече може да мине и към по-интензивни ласки.

При някои обаче представителки на нежния пол тъканта на главичката е толкова чувствителна, че дори само докосването може са предизвика неприятни, понякога и болезнени усещания. Тогава силният пол трябва да пусне в хода езика си, който може да докосва клитора леко, без да причинява неприятни усещания. Тук е много важно да следите реакциите на партньорката си. Именно те ще ви подскажат дали сте на прав път.

Източник: jenata.bg

Няма налични банери, те са деактивирани или не са подходящи за това място!

Ако жената вижда, че мъжът има нужда от специални наставления, нека не се притеснява да му каже как точно да действа, да го запознае със своите усещания и индивидуални особености.