Имате нужда от мъж, който задоволява не само прищевките ви и се държи добре с вас, но и прави феноменален, невероятен и изригващо горещ секс? Имаме добра новина! Не, няма довечера да ви го доведем, но ще кажем кой мъж какъв секс прави. Откъде знаем ли? Ами много просто - трябва ни само зодията му и ще ви кажем какви чудеса твори в леглото и извън него..

Овен

Овните обичат да поемат контрола по време на секс. Той е много сексуален и с него ще заобичате бързия, но интензивен секс.

Телец

За Телеца добрият секс е като добрата храна - трябва да му се наслаждаваш и да го правиш бавно. Той е много чувствен и обожава да го пипат по тялото.

Близнаци

Ако искате да вкарате в леглото някой представител на зодия Близнаци, трябва да сте интелигентни и остроумни. Те са нежни и непредвидими любовници, които не обичат рутината под никаква форма, затова постоянно ще ви изненадват.

Рак

Ракът е най-емоционалният и чувственият срез другите знаци в секса. Той се нуждае от нежно докосване, дълбока емоционална връзка и много любов.

Лъв

Няма какво да се лъжем, една от най-добрите зодии в леглото. Мъжете имат толкова много сексуална енергия, че са способни да ви взривят, подпалят и след това отново и отново. Те са експериментатори, страстни любовници и дяволски добри в целувките и ласките.

Дева

Мъжете Деви са много нежни и ше ви обсипят с много внимание, но не са най-добрите любовници, които ще срещнете.

Везни

Те са много любящи любовници. Мъжете Везни са романтици, които ще преобърнат представите ви за секса и ще направят от него едно невероятно изживяване.

Скорпион

Скорпионите са невероятни любовници, които няма да ви оставят да скучаете.

Стрелец

Стрелците са много креативни и проявяват това си качество в леглото, затова от тях можете да очаквате всичко.

Козирог

Мъжът Козирог трябва да е много влюбен, за да прави отдадена, нежна и всепоглъщаща любов, на която е способен!

Водолей

Този мъж ще ви достави невъобразимо удоволствие, примесено с животински страсти и романтични изблици.

Риби

Те са много нежни, плавни и бавни в движенията.

Източник:jenite.bg