С покачването на температурите се покачва и либидото ни. Летните емоции са в разгара си, а желанието за секс все по-голямо.

Но в тая жега… едвам мърдате, а какво остава да се движите доста по-енергично. А и да допирате тялото си до друго… допрете ли се става още по-горещо.

Въпреки това желанието за интимни ласки не отшумява.

Ще ви предложим няколко начина за разхлаждане на телата, когато емоциите се нагорещят, пише dcnews.bg.

Забравете за леглото

Оставете удобството на кревата за по хладните дни. Разгорещените вплетени тела, допирайки се до чаршафите се потят още повече. Но ако все пак държите на спалнята като най-подходящо място за секс, то тогава избирайте пози, в които сте изправени или поне седнали. Вариант е и да го направите на пода – стига да нямате килим, а и не по-малко важно е да сте чистили паркета. 

Климатикът не е най-добрият вариант за охлаждане по време на секс, защото все пак се потите и после дълго време може да карате на антибиотици. 

Секс под душа

Пак може да използвате уюта на дома си, но просто в друго помещение. Така отдавайки се на любовни ласки ще свършите и още нещо полезно – ще си вземете душ. 

Секс в басейна

Е, не са много тези, които могат да се топнат във собствен басейн, но определено е хубаво място за секс през лятото. Ако не разполагате с личен басейн, но все пак сте решени да пробвате то тогава трябва да е вечер, за да не ви видят. Но опасността да ви спипат си остава така че трябва да сте много бързи. Този вариант обаче може да докара на единия от двама ви вагинални инфекции (сами се сещайте на кого ).

Навън

Където пожелаете, развихрете въображението си. Само имайте предвид, че по принцип сексът на публично място е незаконен , но това може да го превърне в още по-вълнуващо преживяване .

Имайте предвид, че сексът на плажа не е толкова вълнуващо изживяване колкото звучи – има пясък навсякъде!