Предварително трябва да спомена, че следващите описани модели на сексуално поведение, биха били подходящи за дами, които не са обвързани. Все пак изборът за всеки е личен и си го прави сам, така че сами преценете.

Секс с чужденец -Доста ви е трудно да го разбирате, но тялото му говори достатъчно добре! Дали вие самите пътувате в чужбина, или той е дошъл тук, не изпускайте шанса си да мине покрай вас.

Със сигурност ще ви останат спомени, добри или лоши…

Секс с „Единственият“ Мислехте си, че това е „Той“, но не е.

Разби сърцето ви, и се чудехте, дали отново ще имате толкова добър секс, като този. Обещавам ви, че като наистина срещнете подходящата половинка, ще разберете, а „Онзи“ е бил само тест за вярата (и оргазмите ви), който ви е направил по-силни. 

Секс с мъж с голямо достойнство- Дано да ви се отдаде такъв случай, за да имате опит и да не се чудите „какво е, да е твърде голям“ и заслужава ли си наистина. В първият момент ще гледате малко стреснато, ще ви се „напълнят очите“, а след това ще си припомните, какво е да си девствена, след това може да си помислите, че жезълът му има „магически способности“, но след това може и да се разочаровате. Някои от мъжете с големи достойнства наистина не знаят как да си служат с тях, но все пак, ще имате опита на жена, „която е прежиивяла и знае какво е“.

„Лош секс“ -Това е онзи вид секс, след който ви се иска незабавно да си вземете душ и да се махнете. Това ще ви помогне да оцените добрия секс, когато ви се случи.

„Ядосан секс“ -Това е сексът, когато сте му ядосани много за нещо определено, толкова, че ви се иска да скъсате с него. Гневът може да бъде и афродизиак, повярвайте! Гневът понякога предизвиква сексуални чувства и в такъв момент е като „гола борба“, където няма победители.

Секс с рок-звезда -Кой ли не си е фантазирал да бъде гадже на известен рок изпълнител? Когато си мисля това, чувствам се сякаш съм секси милион банкноти, а по-късно-малка стотинка…Е нищо, все пак е материал за интересен разказ, както и вдъхновение за сексуалната фантазия на някого…

Анален секс-Трябва да разберете, дали ще ви харесва, преди изобщо да спрете да правите секс и да го отхвърлите като възможност. За тази цел ще ви е нужен и подходящ партньор, разбира се. Такъв, който е много внимателен, нежен и се отнася с разбиране, особено, ако не ви хареса и нямате желание да го опитате отново никога повече. При аналният секс, най-важен е подходът на партньора ви.

Секс с жена - Няма нужда да го правите постоянно, може само дори да целунете друго момиче. Не е необходимо да стигате до крайности, ако не ви допада. Съществува ниво на опознаване на самите себе си, което би помогнало да разберете за вашата сексуалност. В този смисъл, можете да опитате.

Секс с партньори с голяма разлика във възрастта - Преодолейте предразсъдъците и опитайте секс с много по-млад, както и с много по-възрастен от вас. Особено, когато става въпрос за мъже, ще можете да имате база за сравнение. По-възрастният от вас мъж, ще ви обсипва с внимание, подаръци и ще се почувствате специална. С по-младият ще правите секс непрекъснато, постоянно… Опитайте секс с различни възрасти и може да разберете нещо ново за мъжете като цяло.

Доминантен секс - Опитайте секс, в който вие да доминирате изцяло. Контролирате и правите каквото искате само вие самите. Може да използвате кожени аксесоари, белезници…

Секс „Не издържам повече!“ - Голяма част от мъжете, по време на парти, или при други обстоятелства, просто искат секс. Без твърде силно влагане на чувства, просто по „бързата процедура“. А може би понякога това ги кара да се чувстват значими…Не им отказвайте всеки път…Направете го и продължете партито!

Мастурбация - Освен че носи удоволствие, мастурбацията ви помага да откриете и опознаете части от тялото си, за които не сте си давали сметка, че могат да реагират сексуално при докосване. Използването на вибратор също не е срамно, или обидно. Просто един начин да се почувствате добре, да се освободите от напрежение и да получите това, което искате.

Източник: За жената