Синът на модела Стефани Сиймор и милиардерът Питър Брант е починал на 24-годишна възраст след предозиране с наркотици.

В изявление в понеделник родителите му заявяват, че синът им „е загубил битката си със зависимостта и е починал поради случайно предозиране на лекарства, отпускани с рецепта“

 „Завинаги ще бъдем натъжени от факта, че тази опустошителна болест приключи живота му толкова рано. Той постигна много на 24 и никога няма да разберем колко повече би постигнал, ако можеше “, каза семейството.

Тялото на младежа е намерено в неделя, 17 януари. Няколко дни по-късно той трябваше да отиде в център за лечение на наркомани.

Хари беше винаги на първия ред на международни модни ревюта, а понякога и модел. Той също така създаде линия за грим за MAC Cosmetics с брат си.

Модни дизайнери от Роберто Кавали до Оливие Тейскенс скърбят за смъртта на Хари Брантинът .

Кавали публикува пост в Instagram, а Тейскенд сподели емотикони от три бели сърца и гълъб. Моделът Лекси Болинг написа: „Обичам те завинаги“, а модният инфлуенсър Брайънбой написа „Обичам те завинаги“.

Последната публикация на Хари в Instagram беше съобщение за рождения ден на Dudzeele. Той пише, „Честит закъснял рожден ден на кралицата КАРЛИН ... Франкофилът на Дофин с вечен стил“, на 7 януари, със своя собствена снимка, в компанията на стилиста и Майли Сайръс.