Млада жена остави две сирачета - 10-годишен син и 3-годишна дъщеря. Олга изчезна само ден преди своя рожден ден, който е планирала да празнува в събота. По информация в социалните мрежи, погребението на младата жена е било на 30 септември, в деня, когато е родена нейната дъщеричка. 

Жестокото убийство на младата майка Олга е разкрито! Минути преди да бъде удушена от убиеца си, тя е изпратила  селфи на своя брат. Именно благодарение на тази снимка полицията е успяла да разпознае и задържи убиеца. А причината за убийството е... отказ за секс с него.

 

30-годишният жител на Башкирия Расим Садиков е убил Олга Емелянова, след като ѝ обещал романтичен пикник в покрайнините на руския град Салават. Смята се, че Олга, която наскоро се била развела с мъжа си, е срещнала своя убиец в сайт за запознанства. 

Садиков е признал, че е задушил Олга с парче въже, след което е скрил трупа ѝ в храсти. Шест дни по-късно трупът ѝ бил намерен в гориста местност в покрайнините на града. По информация на НТВ, убиецът е смятал, че е направил всичко, за да не бъде хванат. Той се отървал от уликите, дори се преместил да живе в друг град. Не е имало нито един свидетел на убийството. Но той не отчел само едно нещо - жертвата си направила селфи с него преди смъртта си.

Няколко минути след изпращането на съобщението телефонът на жената спрял да отговаря. Семейството ѝ подало сигнал в полицията, започнала операция по издирването на жената. При задържането си Сидиков казал, че всичко в началото вървяло добре, а какво се случило след това, той вече не помни. Полицията смята, че той е поискал секс от Олга, а тя му е отказала.

Садиков е задържан за два месеца, докато тече разследването. Той ще лежи 15 години, пише Блиц. За двете деца, останали сирачета, се грижи баща им. В социалните мрежи той написа, че винаги е обичал и продължава да обича Олга.