Изглежда, че Мел Би ще е принудена да плаща на Стивън Белафонте 40 000 долара месечно за временна съпружеска издръжка, за да покрие основните му нужди, съобщи Контактмюзик.

42-годишната певица се раздели със съпруга си по-рано тази година. Смята се, че лосанджелиски съд е удовлетворил иска му за незабавна издръжка. Това означава, че бившата певица от момичешката група "Спайс гърлс" ще трябва всеки 4 седмици да плаща 30 529 британски лири, съобщава сайтът за знаменитости TMZ.com.

Смята се, че значителната сума, която филмовият продуцент очаква да получава, ще покрие основните му нужди, свързани с храна, жилище, както и сметки за телефон.

Искът на Стивън включва също допълнителни 140 000 долара за покриване на съдебни разноски по бракоразводното им дело, което все още не е приключило.

Вестта идва малко след като 42-годишният режисьор увери, че останал без пукната пара след изгонването му от дома, който поделял заедно с изпълнителката на хита Goodbye, 5-годишната им дъщеря Мадисън и децата на певицата от предишни връзки - 18-годишната Финикс и 10-годишната Ейнджъл.

Белафонте освен това твърди, че заради негативната реклама, свързана с раздялата им, пропилял възможността да осъществи проект на стойност 500 000 долара. Стивън намекна също, че за него внезапната промяна в начина му на живот била шокираща, тъй като парите никога не били проблем по време на 10-годишния им брак.