Популярна телевизионна водеща и адвокат е била арестувана в Бразилия. Горещите снимки на Луана де Алмейда Домингос и появата й на малкия екран до скоро караха мъжете да зарежат всякаква работа, а жените да тичат към фитнеса. Ослепителната блондинка пръскаше сексапил от синия екран цели три години.

Успоредно с това работи и в адвокатската колегия в Сао Пауло, пише "Сън", цитиран от Блиц. Полицията много скоро обаче установява че Луана се "труди" на още едно място. Тя играела ролята на пощенски гълъб в най-големия наркокартел, била свързващото звено между осъдените барони и колегите им на свобода.

Заповедта за задържането на красавицата е издадена още през ноември 2016 година, но тя успява да се покрие, въпреки че от полицията обявяват и парична награда за информация, която би довела до залавянето й. Арестът на една от най-известните бразилки предизвика огромен отзвук в страната.

Някои от почитателите й побързаха да я подкрепят, други пък започнаха да злорадстват. Самата красавица не признава вината си. Служителите на реда пък са убедени, че освен връзките си с наркокартелите, Домингос е била основен член на групировката на корумпираните адвокати, разобличена през 2015 година. Тогава в ареста се озоваха 50 нейни колеги.