Имигрант, работещ като продавач на цветя, спаси жена от 25 мъже, които са искали да я изнасилят групово.

Героят е 58-годишният Хосеин Аламгир. Той прогонил изнасилвачите, след като те опитали да отвлекат 25-годишната Джия Гуарнота близо до Площада на републиката във Флоренция. Фотографката била атакувана, докато се е прибирала у дома. Нападението станало около 23:30 часа. Нападателите ѝ взели очилата и опитали да я завлекат до тихо и отдалечено място.

„Ходех сама по улицата около 23:30. Обичам да ходя, обичам Флоренция и обичам нощта“, споделя Гуарнота. „След това кошмарът започна. Започнаха да казват да дойда с тях, да се позабавляваме. 25 срещу една, ела да прекараш една хубава нощ. Хайде да правим групов секс, ще ни харесаш, ти не си имала толкова много наведнъж, защо отказваш нашата учтива оферта, тъпа ку*ва, сега ще видим що за ку*ва си“, спомня си за ужаса младата жена.

Моменти по-късно Аламгир се намесил, след като забелязал, че Гуарнота е в беда. Имигрантът от Бангладеш, който живее в страната от 12 години, успял да изплаши мъжете. След това изпратил Гуарнота до дома ѝ, пише в. "Метро", цитиран от Блиц.