Кайли Дженър пусна горещ кадър, на който позира топлес, само по шапка и воал. Снимката, тя публикува в Instagram, малко след като отпразнува подобаващо 23-ия си рожден ден.

Най-младата милиардерка позира пред обектива на модния фотограф Саша Самсонова. Снимката е черно-бяла, а Кайли прикрива гърдите си с ръце, така че да не нарушава Насоките на общността в Instagram.

Знойната брюнетка от клана Кардашиян събира лайкове със стилна боб прическа, напомняща за 60-те години на миналия век и демонстрира своя атрактивен стил, гледайки с най-добрия си поглед към камерата. 

За друга, цветна снимка Саша засне близък план на лицето на Кайли със сянка от воала, изкусно хвърлен върху нея.

„Обичам да работя с Кайли. Тя има невероятен вкус и разбиране, което ми помага да създам нещо страхотно “, каза фотографката пред Teen Vogue преди няколко години.

Преди да публикува последните си снимки в Instagram, Кайли получи закъсняло пожелание за рождения си ден от бившето си гадже Травис Скот.

28-годишният рапър сподели снимки на рожденичката, на които тя е в компанията на двегодишната им дъщеря Сторми.

Травис Скот се погрижи да украси снимките с емоджи торта по повод празника, за да гарантира, че неговите над 31 милиона последователи в Instagram ще разберат, че той отбелязва специалния й ден.

Травис започна да се среща с Кайли през 2017 г., малко след раздялата й с Тайга и въпреки че се разделиха в края на миналата година, те останаха приятели и съдружници.

Кайли Дженър, пък не пропусна да публикува снимки с дъщеричката си в Instagram заедно с тортата за рождения си ден, пишейки: „Най-добрият подарък от всички“.

Припомняме, че своите 23 години сексапилната дама посрещна с епично парти, което всъщност бе изненада, организирана от приятелите и. 

Най-младата милиардерка с епично парти и дизайнерска рокля за 23-ия си рожден денБлагодаря ти Боже за още една година. Благословиите и уроците ... - пише Кайли Дженър