Организаторите на двубоя между Рони О‘Съливан и Стивън Хендри пуснаха допълнителни билети в продажба за Пловдив и Варна. Всички фенове ще имат възможността да се насладят на четири ексклузивни двубоя между двете легенди като част от програмата на Efbet Eleven 30 Snooker Show. 

Феновете на снукъра във Варна могат да се сдобият с новите билети, които вече са в продажба на цени по 20, 30 и 40 лева. Някои от местата в сектор C на зала „Конгресна“ може да имат минимална ограничена видимост заради телевизионните камери.  

Всички любители на снукъра в Пловдив, които не са си закупили билет могат да го направят в билетната каса пред Общината. В зала „Колодрума“ са пуснати в продажба вече и сектори А2.2, и А2.3, където цените на пропуските са по 20 и 40 лева.  Може да си закупите билети от сайта на Eventim и тяхната мрежа от партньори.

Голямото снукър събитие на годината привлича и огромен интерес от чужбина. Рони О‘Съливан и Стивън Хендри ще се изправят един срещу друг за пръв път в такъв формат като ще имат по 30 секунди за удар и победител ще бъде първия достигнал 6 спечелени фрейма.  Двете легенди нямат търпение и за двубоя в Бургас, който ще бъде на открито в Летния театър в градската градина.  

Първата битка между двамата титани е в Пловдив (5 септември) и след това продължават към София (6 септември). За първи път Варна ще бъде домакин на снукър събитие от подобен ранг на 7-ми септември, докато Бургас приема световните звезди на 8-ми септември.