Председателят на Зоналния съвет на БФС във Велико Търново - Бончо Генчев, е разпоредил стартиране на проверка относно разразилия се скандал с шефа на областния съвет на БФС в Монтана Ангел Стоянов.

Припомняме, че според твърдения на треньора на женския Атлетико (Лом) Свободин Колев, футболният бос е отправял неприлични предложения към съпругата му Теодора Тодорова, която е и футболен съдия. Подробностите четете ТУК.

Самият Ангел Стоянов пък отрече отправените срещу него обвинения и определи ситуацията като „грозна манипулация“.

„Ще направим проверка и когато резултатите от нея станат факт, ще оповестим нашата позиция. Тъй като Монтана се намира в територията, която се администрира от ЗС на БФС, ще има и наше становище. Познавам г-н Стоянов е подозирам, че това е някакъв вид груба манипулация, но бих искал преди да кажа каквото и да е било да е минала проверката“, заявява Бончо Генчев пред „Конкурент“.

"Когато тази история бъде разнищена, много хора, които сега я тиражират, ще имат проблеми с правосъдието. Наел съм адвокат и няма да коментирам повече тази гнусна манипулация. Съжалявам само, че тези хора не бяха лишени от възможността да се занимават с футбол, както беше редно. Предупредил съм за тях БФС", добави Ангел Стоянов, като не пожела да влиза в детайли.