Шампионката с волейболната Марица от 2015 и 2016 година Милена Димова се завръща при жълто-сините за сезон 2017-2018 и ще помага на отбора при второто му участие в Шампионската лига и при защитата на златния дубъл в България. През изминалия сезон 191-сантиметровата централна блокировачка игра за белгийския Дофин (Шарлероа), отбора отстранен от Димова и пловдивските и съотборнички в евротурнира за Купата на ЦЕВ през есента на 2015 година. Дофин завърши на пето място в белгийското първенство.

След завръщането си в България обаче се наложи тя да се подложи на операция заради киста и шип до ахилеса през месец юни, но вече се възстановява и тренира в Пловдив. Красивата волейболистка, която бе обявена от BGvolleyball.com за Мис Турнир Купа България при първото спечелване на трофея от пловдивчанки през 2012 година, беше част от състава на Марица, извоювал и златния требъл през 2015 и титлата през 2016година.

Връщам се в семейството, от което съм адски щастлива, заяви пред volleymaritza.bg 23-годишната волейболистка. Няма по-хубаво от това да се прибереш у дома. В Белгия имаше от всичко и всичко беше ново за мен... Сега искам само да се възстановя на 100%. Очакванията ми са да оберем всичко възможно в България, а на евротурнирите ще дадем максимума.