Новият старши треньор на "Ботев" Ермин Шилякпроведе първата си тренировка начело на "жълто-черния" тим. Часове, след като пристигна в Пловдив и бе официално представен на поста 42-годишният наставник изведе футболистите в дебютното си занимание четири дни преди пловдивското дерби от 3-ия кръг в първенството, съобщават от официалния сайт на отбора.

В първата си среща с отбора Шиляк организира двустранна игра на скъсен терен, в която да се запознае отблизо с играчите, които ще ръководи в шампионата на "А" група.

Пълноценно участие в тренировката взеха всички футболисти с изключение на Мариян Огнянови Даниел Златков, които се готвеха на облекчен режим отделно от основната група. Плеймейкърът на "Ботев" пропусна кошмарната загуба от "Монтана" заради възпален нерв, който поставя под въпрос участието му и в предстоящата среща с градския съперник "Локомотив". 

Докато "канарчетата" провеждаха заниманието си на тренировъчно игрище №1, на съседния терен на клубната база юношите до 19 години проведоха спаринг с представителния тим на "Несебър". На вратата на младежкия тим в проверката застана Валентин Галев, който се възстановява от контузия в рамото, която му попречи да бъде на разположение в първите два кръга от първенството.

Още новини четете ТУК

TrafficNews.bg