Играчите на Ботев Пловдив излизат за победа в мача срещу ЦСКА. Старши треньорът на жълто-черните Петър Пенчев се надява на честна игра. Той отхвърли всички спекулации за уговорки между клубовете за победа от страна на ЦСКА, но изрази притеснение от предстоящото съдийство.

“Готвим се нормално за мача с ЦСКА. Предстои ни изключително труден двубой. Уважавам много ЦСКА и знам, че ще излязат за победа. За нас този мач е финал.Абсолютна спекулация е, че ЦСКА няма да играе. Това даже не го и коментираме в съблекалнята. Нека всичко да се реши на терена", коментита пред репортер на TrafficNews.bg, Пенчев.

Футболистите на Ботев Пловдив направиха последната си тренировка преди мача с ЦСКА. Срещата ще пропуснат получилите червени картони по време на пловдивското дерби с Локомотив – Мариян Огнянов и Цветелин Чунчуков.

Ако тимът на жълто-черните победи в неделя на Коматево ,ще се класират в първата шестица и по този начин да изхвърлят Левски от нея. Двубоят ще си изиграе в неделя от 15 : 30 часа на база Коматево.

TrafficNews.bg