Стивън Славков, който бе замесен в секс скандал в пловдивски хотел, отново е сред футболистите на Локомотив. Националът до 19 години ще изкара проби при черно-белите. По искане на Христо Крушарски младежът бе изгонен и за кратко време бе във Верея. 

Припомняме, че през декември в пловдивските гимназии вървеше порно клип с трима млади футболисти, които участват в оргия с ученичка.  На него се вижда как тримата млади спортисти правят групов секс с руса девойка из коридорите на известен хотел В ЖР "Тракия".

От кадрите ясно се вижда, че  момичето е във видимо нетрезво състояние, а през това време двама от младежите се забавляват с нея, а третият позира до тях.

След скандала Локо Пловдив изгони провинилите се младежи, а собственикът на ФК Векта Петър Никленов ги покани в неговия клуб.

Районна прокуратура Пловдив е образувала досъдебно производство по случая с оргията. Въпреки разследването и явните кадри,на които се виждат момчетата,  то е образувано срещу неизвестен извършител. Разследването е за качените кадри в интернет, а не за самата оргия.

От днес представителният тим на Локомотив премина към двуразови занимания в предсезонната си подготовка. Тимът проведе и двете си тренировки на стадион "Искър" в град Самоков, съобщиха от клубния сайт. Черно-белите вдигнаха високо оборотите пред погледа на собственика г-н Крушарски и спортно-техническия директор Чавдар Цветков.

Вчера на проби пристигнаха двама футболисти с американски паспорти. Патрик Циани, който е десен халф, и Джоузеф Ннеку, който играе като дефанзивен халф, се включиха в заниманията.

От днес нови трима играчи пристигнаха на лагера. Двама от тях са испанци, като единият - Жуан Мануел Асеведо е нападател, а другият - Мартин Илескас играе на позицията халф.

Общият брой на футболистите на тестов период в клуба е 6, като бройката е допълвана от защитника Мариян Иванов, който е с тима още от първата тренировка за сезона.

Утре се очаква играчите на Локомотив да тренират за първи път на високопланинската тренировъчна база на клуба в село Говедарци.