Локомотив окончателно привлече бившия нападател на Левски Амаду Сукуна. Французинът преговаряше с черно-белите, след като стана ясно, че новият старши треньор на сините Делио Роси няма да разчита на него.

Той ще започне подготовка от следващата седмица и по всяка вероятност ще бъде на разположение за следващия мач. Чакаме и още един нападател, разговаряли сме, но този път ще направим по-голямо проучване преди да ко поканим, каза треньорът на Локо Войн Войнов, който днес празнува рожден ден.

Всеки търси футболисти, дори и Барселона, ние не правим изключение, допълни старшията. В Благоевград се играе трудно, но ние отиваме за достойно представяне, под което разбирам да вземем три точки или една, каза Войнов по повод предстоящия мач в събота срещу Пирин.

Той допълни, че Паоло Сержо и Марк Бедиме имат проблеми и може да не са готови за мача, но леко умореният Умарбаев, който през седмицата игра международен мач за родината си, ще се възстанови.

За нас няма значение къде ще играем с Марица за Купата - те са домакини, те трябва да кажат. Поканили сме ги и на Лаута, готови сме да играем и в Коматево. Ще подходим напълно отговорно към този двубой. Гледах им контролата с ЦСКА, стойностен отбор са, така че - никакво подценяване, каза още Войнов.